Lopetetaan tuo hemmetin kellojen siirtely

Kellojen siirtely on typerää eikä siitä ole mitään hyötyä täällä pohjoisessa, mutta tuskin kokonaishyödyt jää missään plussan puolella. Kansainvälisissä firmoissa menee kalenterit sekaisin ja muissa yrityksissä aiheutuu kustannuksia, että kaikki laitteet on varmasti samassa kellonajassa. Ihmiset kärsii siitä terveydellisesti, Iltalehden mukaan tuhansia kuolee! Järkevämpää olis sitten pitää se joko kesä- tai talviajassa ympäri vuoden. Ja jos tutkimukset esimerkiksi sitten sanoo, että keskimäärin ihmisen olisi parempi herätä tunnin myöhemmin kuin aiemmin, niin siirretään työelämän päivärytmi menemään yhdeksästä viiteen eikä kahdeksasta neljään. Ei se vaadi kuin päätöksen, että tästä eteenpäin toimitaan näin, ja todennäköisesti liike-elämä lähtee hommaan mukaan. Kellojen siirtely on jäänne ajalta, jolloin sillä luultiin olevan jotain positiivisia vaikutuksia. Jätetäänkö moinen pelleily jo, pliis?

2 thoughts on “Lopetetaan tuo hemmetin kellojen siirtely

  1. Leikkaa referrerit pois urleista.. siis tuosta iltaroskan jutusta “?fb_ref=flb&fb_source=timeline” hemmettiin, ettei turhaan mene niiden piikkiin muut klikkaukset.

  2. Leikkasin. Täytyypä olla jatkossa tarkempi noiden kanssa, että ei tule turhaa kilkettä noihin linkkeihin. Harvemmin Iltalehden juttuihin viitsisi edes linkittää, mutta tuo juttu oli kuitenkin ihan pätevä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s