Terve maailma

Hei. Tämmösen blogin pykäsin pystyyn. Joskus aiemmin olen kirjoittanut semisuosittua blogia nimimerkin takaa, joskin joku 70% lukijoista tiesi minut sitä sun tätä kautta enkä nyt varsinaisesti henkilöllisyyttäni peitellyt. Sen blogin tekstit eivät tosin aina heijastaneet omia mielipiteitäni vaan viihteen nimissä kaikki oli hieman väritettyä. Tämä blogi taas on täysin henkilön nimeltä Tero Uuttana omaa pohdintaa maailmasta ja meitä ympäröivästä yhteiskunnasta. Aiheet tässä blogissa lienee painottuneita politiikkaan yleensä, tekijänoikeuksiin, eläinoikeuksiin, ympäristä- ja talouspolitiikkaan sekä erinäisten ryhmien tavoitteiden ja tekojen kritisointiin.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden kandidaatti, keväällä toivottavasti maisteri. Pääaineena yhteiskuntapolitiikka, gradua teen kulttuuripolitiikan maisteriohjelmaan. Sivuaineista oleellisimmat varmaan tilastotiede ja kansantaloustiede, joita molempia on tullut käytyä suht paljon. En ole kuitenkaan hyvä tilastotieteilijä enkä hyvä taloustieteilijä, mutta jotain tiedän.

Kun blogin teemat tulevat olemaan enemmän tai vähemmän poliittisia, niin ihmisiä heti mietityttää, että mitä väriä “tunnustan”. Olen poliittiselta suuntautumiseltani soininvaaralainen vihreä, tai en ainakaan parempaa termiä ole itsestäni keksinyt ja Osmon aatoksia monesti komppaan. En näe itseäni oikeistovihreänä enkä vasemmistovihreänä ja varmaan asiakysymyksestä riippuen saatana edustaan kumpaa vaan. Liberaali olen, konservatiivisuutta en ymmärrä. Vihreiden kanssa en ole aina samaa mieltä ja minusta vihreät ovat fakkiintuneet liikaa ydinvoimakantaansa.

Minua joskus moititaan siitä, että kirjoitan liian pitkästi. Onneksi tässä WordPressissä on sanalaskuri, niin pysyy ehkä joku roti tässä hommassa. Tämä riittää tällä kertaa.

-Tero

P.S. Muokkaan ulkoasua kunhan jaksan, jos jaksan. Ja keksin paremman nimen blogille.

One thought on “Terve maailma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s